A Man TT-t nem érinti a koronavírus

2020.03.04. 08:39

Man-sziget kormányzata jelezte, hogy a 2020-as verseny eddig a tervek szerint alakul, és előreláthatóan nem fognak korlátozást bevezetni a járvány miatt.

10

A május 30. és június 12. között zajló verseny előtt nem terveznek beutazási korlátozást bevezetni, így a csapatok és a nézők várhatóan gond nélkül meg fognak tudni érkezni. Azért, hogy kiszámítható legyen a csapatok jövője, a kormány egy munkacsoportot hozott létre, akik folyamatosan figyelik a vírus terjedését.

A Man-szigeten a vírus felbukkanásának a lehetősége alacsony, és a TT előkészületei eddig zökkenőmentesen haladnak, a szervezők pedig igyekeznek megnyugtatni mindenkit - nem véletlenül, hiszen a MotoGP és a Superbike is kénytelen futamot halasztani a koronavírus miatt bevezetett beutazási tilalmak miatt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.