Megépítették Legóból a Britten V1000-et

2020.04.09. 16:37

"Nem szabadott volna létezniük. Illetve de, csak legkésőbb a hatvanas években, az volt a hőskor utolsó olyan szakasza, amikor egy zseni a garázsból megverhette a világot. A kilencvenes években ilyesmi már nem történhetett volna meg, akkor már végtelen pénzt termelő, óriási gyárak uralták a versenypályákat, addigra már lefektették azokat az alapokat, amiktől máig sem nagyon szakadtak el, csupán nanométeres pontosságig tökéletesre csiszolták őket." - írtam négy éve, amikor testközelből megtekintettem a világ Britten-készletének 20%-át, és megnéztem, hogyan kenik fel velük a ragadós slick gumikat az asseni pálya aszfaltjára. Azóta sem gyártott senki ennyire csodálatos motorokat.

Most pedig a kicsit hosszúra nyúlt felvezető után következzen a lényeg, a legóból épített életnagyságú Britten egy percbe sűrítve.

Ráadásul éppen azt az F002-t építették meg, amit én is körbenyálaztam.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.