Egészségügyi dolgozót segített ki motorral a Triumph Angliában

2020.04.21. 11:09

A Triumph angliai központjában ráéreztek, hogyan lehet jófejnek lenni: miután egy egészségügyi dolgozónak ellopták a motorját, kisegítették egy Tiger 800-zal.

IMG 8777

A történet ott kezdődött, hogy az NHS-nél (National Health Service - Országos Egészségügyi Szolgálat) dolgozó Ian Evans kiírta Twitterre, hogy ellopták a british racing green Triumph Sprint 955i-jét, és bárki tud valamit a motorról, jelentkezzen, mert így nincs mivel munkába járnia - a munkahelye és az otthona között naponta 60 kilométert ingázik, ráadásul a tömegközlekedésileg nehézkes éjszakai műszakban.

A Triumph social media részlegéről gyorsan ráírtak, és felajánlották, hogy kisegítik egy feldobozolt Tiger 800-zal. Szerencsére idővel meglett Ian motorja, de olyan rossz állapotban került elő, hogy időbe telik, míg helyreállítják - viszont Ian addig is járhat a kölcsön Tigerrel.

Devron Boulton, a Triumph régiós igazgatója elmondta, soha nem jó motorlopásról hallani, az pedig különösen rossz volt, hogy egészségügyi dolgozót ért a kár ebben az időszakban, így nem volt kérdés, hogy segítenek-e neki.