Elmosódott képeken a Bimota KB4

2020.05.15. 09:09

A Bimotánál nem állt le a munka, nemrég még csak renderelt képeket lehetett látni a következő modelljükről, a KB4-ről, most viszont már valódi fotókat is kiraktak a Facebookra - igaz, teljesen elhomályosítva őket, így csak sejteni lehet a részleteket.

A koncepciórajzokon látható markáns fejidom viszont egészen jól kivehető, illetve látszik, a csutkakormány és a sportos faridom is.

A KB4 műszaki alapjai a Kawasaki Z1000-ből érkeznek, de a Bimota új vázat, futóművet és külsőt tervez hozzá. Az 1043 köbcentis blokkhoz viszont nem nyúlnak, annak a teljesítménye továbbra is 140 lóerő marad.

Bár az eddig kiadott információk alig élesebbek, mint a mostani fotók, azt már lehet tudni, hogy a vázhoz króm-molibdén ötvözetű csöveket is használnak, a félaktív futóművet az Öhlins szállítja majd, illetve a motor geometriája állítható lesz a rugóstagnál elhelyezett excenteres megoldással.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.