Leleplezték a Benelli TNT 600-at

2020.06.09. 07:53

A képeken a QJ Motor SRK600 nevű motorja látható, amelyet az európai piacra Benelli TNT 600 néven hoznak majd - a QJ a Benelli anyacégének a nevének, Qianjiangnak a rövidítése.

qj

A TNT 600 egy sor olyan extrával érkezik majd, amely eddig nem volt jellemző ebben a kategóriában, pláne nem a kínaiaknál - ilyen a kulcsnélküli gyújtás, a világított kapcsolók és a színes TFT kijelző.

A QJ SRK 600 három kivitelben lesz kapható, egy alap, egy medium és egy magas felszereltséggel - azt egyelőre nem tudni, hogy Benelliként is meglesznek-e ezek a lépcsők, vagy Európába csak a csúcsmodellt hozzák.

Az új modellbe egy 600-as, soros négyhengeres blokkot építenek, mely 80 lóerős teljesítmény mellett 55 Nm-t tud majd, és teljesíti az Euro5-ös normát.

A QJ SRK alapváltozata noname futóművet és féket kap, a közepes változatba már KYB futómű és kínai gyártású Xihu fék, míg a csúcsmodellbe Marzocchi villa, KYB gátló és Brembo fékrendszer kerül.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.