Elhagyja az MV Agustát a cég designfőnöke

2020.06.16. 10:08

Adrian Morton, az MV Agusta formatervezési igazgatója otthagyja céget - ő egyébként nem a varesei központban volt, hanem a CRC (Castiglioni Research Center) alkalmazottja volt Riminiben. Morton húsz évet töltött az olasz motorgyártónál, és az ő vezette az MV háromhengeres modelljeinek a formatervezését.

Olyan modellek fűződnek a nevéhez, mint a Turismo Veloce, a Rivale és az RVS #1, valamint legutóbb a Superveloce 800, a Brutale 1000 és a Rush 1000 is az ő felügyelete alatt készültek - a névjegyét egyébként a Benelli Tornado és a Benelli TnT megrajzolásával tette le.

A helyét Giorgo Mazzotti veszi át, és ezzel együtt az egész CRC átrendeződik, a CRC technikai vezetője Alessandro Volpini lesz, a kutatási-fejlesztési részleget pedig Bian Gillent veszi át. Mazotti ipari tervező, több mint 29 évnyi tapasztalattal a háta mögött, Volpini gépészmérnök, és a motorkerékpárok tervezésében és gyártásában van tapasztalata.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.