Itt a Ducati Hypermotard RVE

2020.06.16. 13:33

A Ducati új huligánt mutatott be Hypermotard 950 RVE néven, melynek a grafikája a legnagyobb újdonsága, ugyanis az RVE az alapváltozatra épül, amelytől a színen kívül a kétirányú gyorsváltóban tér el, mert ez utóbbi eddig csak az SP kivitelhez járt alapból, egyébként extralistás tétel volt.

Ha az RVE grafikai sémája ismerős, az nem a véletlen műve, a tavalyi Concorso d'Eleganza Villa d'Este-n volt látható tanulmányként, és annyira pozitívak voltak a visszajelzések, hogy a Ducati kilökte nagy szériában.

A sorozatgyártáshoz kellett némi fejlesztés, ugyanis ahhoz, hogy a dekor jól nézzen ki, és jól gyártható legyen, új eljárásokat kellett kidolgozni - hogy pontosan milyet, arról nem sok szó esik, a lényeg, hogy magasan képzett, precíz alkalmazottakra és ultravékony matricákra van hozzá szükség, viszont a végeredmény állítólag felveszi a versenyt airbrush-os fényezéssel.

Az RVE árban az alapváltozat és az SP között lesz valahol, körülbelül 5 millió forint magasságában.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.