Robbanás volt a Honda suzukai gyárában

2020.06.17. 08:01

A Honda suzukai gyárában elektromos hiba miatt történt robbanás vasárnap, amiben két dolgozó megsérült. Helyi idő szerint 9:15-kor történt az eset, a két sebesült égési sérüleseket szenvedett, kórházban ápolják őket - mind a ketten huszas éveikben járnak, és a baleset idején a kapcsolótáblákat ellenőrizték.  A Honda szóvivője megerősítette, hogy teljeskörű vizsgálatot tartanak, hogy megállapítsák a baleset okait.

A Honda suzukai üzeme történelmileg is nagyon fontos egysége a márkának, ez volt az a hely, ahol az 1960-as évek legendája, a Super Cub is készült, valamint itt gyártották a Tactot és a Roadpalt is. Most jellemzően autók készülnek ebben az egységben, főleg a japán piacra készülő, nálunk lényegében ismeretlen típusok, mint az N-Box vagy az N-Van.

Érdekesség, hogy a robbanás alig egy héttel azután következett be, hogy a Honda egy globális kibertámadás áldozata lett, mely megakadályozta, hogy hozzáférjenek a saját szervereikhez, és ez hatással volt az egész gyártási rendszerre.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.