Brazíliában három BMW GS-sel szállították az 59 kiló kokaint

2020.06.24. 15:24

Kb. egy hónapja volt hír, hogy egy  motoros Pécsnél balesetet szenvedett egy 2005-ös Honda CBR1000RR-rel, a hátizsákjában pedig 2,5 kiló kokót találtak. Ennek itthon már hírértéke van, de a műfaj nagyjai a szemöldöküket sem vonják fel: a héten Brazíliában két BMW R 1250 GS-ből és egy F 800 GS-ből 59 kiló kokain és 100 kiló kokapaszta került elő (a kokapaszta a kokain gyártásában az egyik köztes állapot).

bmw komenymag

A három motorosra vasárnap csaptak le, füles alapján már várták őket, és csapdát állítottak nekik a Santa Catarinából Rio Grande do Sulba vezető úton. Az egyik motorost elfogták, a másik kettő a motorját hátrahagyva az erdőbe menekült.

Feltételezve, hogy mind a három motoron három doboz volt, és azokba pakolták a motyót, a brazil dílerek alaposan túllépték a dobozok gyárilag megengedett maximális terhelhetőségét.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.