Elkészült a Yamaha Ténéré 700 Rally Edition

2020.06.25. 12:50

A Yamaha elkészítette a Ténéré 700 új változatát, melyet Rally Editionnek neveztek el, és ahogy a nevéből is kiderül, egy terepesebb kiadásról van szó. Forradalmi újítás nincs, a Rally Edition lényegében egy felszereltségi szint, az egyébként is rendelhető gyári kiegészítőkkel látták el nagy tételben, illetve egy gusztusos kék-sárga fényezést kap speedblocks mintával.

A ralihangulatot 4 mm vastag alu kartervédővel, szerszámtáska rögzítési ponttal, alu hűtővédővel, láncvédővel, rally üléssel, Akrapovic kipufogóval, ledes irányjelzőkkel, és offroad markolatokkal teremtik meg - ezeket egyébként egy alap Ténérére is össze lehet konfigurálni, bár valószínű, hogy úgy drágábbra jön ki, mint így csomagban. Ami viszont csak a Rally Editionhöz jár, az a fényezés, amely a rajongóknak ismerős lehet: Jean-Claude Olivier és Serge Bacou FZ750T versenymotorjai pompáztak hasonló színekben az 1983-as és az 1984-es Párizs-Dakar Ralin.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.