A Triumph is eljátszotta a jó öreg abrosztrükköt

2020.07.01. 15:09

A Triumph is elővette a jó öreg abrosztrükköt: amikor a pincér úgy rántja le a terítőt, hogy a teríték az asztalon marad. Az ötlet nem új, te jó ég, már tíz éve annak, hogy a BMW az S 1000 RR-t promózta ezzel:

És erre adott az Aprilia csattanós választ az RSV4-gyel, nem lövöm le a poént, hátha van valaki, ki még nem látta. Háttérinfónak annyit, hogy abban az évben nyerte meg a Superbike VB-t Max Biaggi. (Az Aprilia nagyvonalúan megfeledkezett arról, hogy Superstock1000-ben viszont Ayrton Badovini vitte haza az serleget egy BMW-vel).

Tehát a témát már tíz éve kimaxolták, felmerülhet a kérdés, hogy mi újat tud mutatni a Triumph?

Spoiler: semmit.

A Rocket 3 0-ról 60 mérföld/órára 2,73-at tud, ami széria motoroknál rekord, így adott, hogy az abrosztrükköt is tudni fogja, de pont hogy nem, lerántja az egész terítéket az asztalról. Kiömlik a Châteauneuf-du-Pape, borul minden. Aztán jön a konklúzió, ami egyben a marketingszöveg is: a Rocket III nem az elegáns jómodorról szól, hanem a huligánkodásról.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.