Így néz ki a Ducati Multistrada V4 teljes valójában

2020.09.14. 14:29

Új "kémfotók" jelentek meg a Ducati Multistrada V4-ről. Az idézőjelekre azért van szükség, mert micsoda véletlen, hogy éppen arra járt egy profi fotós, ahol a szépen feldekorozott prototípust egy profin hozzáöltözött pilóta próbálgatta. Mivel ez már nagyon úgy néz ki, mint a hivatalos bevezetőkampány, arra tippelnék, hogy már csak pár hét van a bemutatóig.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Multistrada kedvéért alaposan belenyúltak a blokkba, és 1262 köbcentire növelték a lökettérfogatot, és át is hangolták, hogy a karaktere jobban passzoljon egy túraenduróhoz.

A V4-nél elhagyták az egykarú lengővillát, a 950 Multihoz hasonlóan kétkarút tettek alá, és a fotókon látható modell ezen felül a 1260 Enduro 19-es első kerekét is megkapta - hátul viszont maradt a szabványos 17-es, de mindkettőre bütykös gumit húztak a terepes tesztekre.

A mechanikai elemeken kívül várhatóan az elektronikában is lesz frissítés, például a Bosch-tól származó radaros tempomat és a Panigale menetbiztonsági rendszerei is átkerülnek.

A Ducati eddig nem adott ki hivatalos közleményt a Multistrada V4-ről, de mint már említettem, most már csak hetek kérdése.