Vatta új Norton Commando 850-et árvereznek el

2020.09.21. 09:38

Ennél jobban kevés dologra illik az old new stock kifejezés, ugyanis ezt a Norton Commando 850-et máig nem vették ki a gyári szállítóládájából. A motort 1977-ben gyártották, és szállították Angliából Belgiumba, ahol aztán nem bontották ki. Utána Hollandiába, majd Spanyolországba került. Az elmúlt 43 évben háromszor cserélt gazdát, de egyik tulajdonos sem érezte úgy, hogy eljött egy kiadós unboxing ideje.

Így megtörtént a csoda, itt egy veterán motor, ami pontosan olyan, mint amikor a gyárból kijött, komplett csomagolással, védőfóliával a műszereken, és az összes hozzá tartozó dokumentummal, beleértve a kézikönyvet is.

November 14-én árverezik el, előzetesen 8-11 millió forintra becsülik az értékét.

Az árverésen lesznek még érdekességek, például Barry Sheene egykori Bultaco TSS250-es versenygépe és egy 1955-ös Vincent Black Prince.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.