Kémfotón az Aprilia Tuareg 660

2020.09.25. 12:42

Egy éve még csak egy terráriumba eldugva lehetett pár részletét látni az Aprilia Tuareg 660-nak, most pedig már a vadonban fényképezték a prototípust. A fotók egy Aprilia RS 660 rajongói Facebook csoportban jelentek meg, és kellően rosszak ahhoz, hogy nagyon sok minden ne derüljön ki motorról.

A Tuareg 660 az RS 660 számára fejlesztett alapokat használja, és az összhatást nézve leginkább a Ténéré 700-ra hasonlít - ami egyben a fő ellenfele is lesz.

Az, hogy már utcán fotózzák a modellt, azt jelenti, hogy közeledik a hivatalos bemutató. Az RS 660 csúszása miatt lehet, hogy korai az optimizmus, és idén csak egy tanulmányt mutatnak meg, de nem kizárt, hogy a gyártásra kész változatot fogják leleplezni.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.