Tulajdonképpen megmutatták a Forza 750-et

2020.10.06. 12:13

Már csak nyolc nap van hátra a Honda Forza 750 bemutatójáig, és a legfrissebb teaserben lényegében már megmutatják a teljes formát. Az már világos, hogy a 745 köbcentis NC750 blokkot fejlesztették tovább, amelyhez továbbra is duplakuplungos váltó tartozik.

Az is beigazolódott, hogy az X-ADV megoldásait vitték tovább, például a kipufogó pozíciója is arra emlékeztet, illetve a lengővilla is hasonlónak tűnik. A fordított első villa és a radiális féknyergek is az X-ADV receptjét követik, de itt 17-es öntött felniket tettek a motor alá. A Forza 750 a trendeknek megfelelően ledes világítást kap elöl-hátul, a forma pedig sportosan éles vonalakból áll.

Mivel a TMAX ellenfelének szánják, árban is oda lövik majd be. Jelenleg a TMAX alapára négymillió, a csúcsmodell TMAX DX 4,5-ről indul, vagyis a Forzát is 4 millió környékére lövik be, nagyjából az XADV mostani szintjére.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.