Összeáll a Fantic és a Yamaha

2020.10.08. 09:53

A Yamaha európai részlege és a Fantic Motor együttműködésbe kezdenek, mégpedig a városi használatra szánt elektromos járművek terén.  A két cég már korábban is partneri viszonyban állt (hogy pontosan miben, az nem derült ki), de az új megállapodás értelmében a két cég közös e-mobilitás programon kezd dolgozni.

IMG 2892

A közös munka első lépése, hogy a Fantic megszerezte a Motori Minarelli részvényeinek a 100%-át, és az ő felügyeletük alatt indítják el az e-hajtáslánc fejlesztését, amit később a Yamaha jó feltételek mellett használhat.

Ezzel mindenki jól jár, a Fantic tulajdonában lévő hajtásláncra biztosan lesz vevő, ráadásul olyan, amelyiket nem kell a világon sehol bemutatni, hiszen a Yamahát az összes piacon jól ismerik. A Fanticnak pedig már van tapasztalata a témában az e-bike-jaik révén.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.