Valaki 1,7 millió forintot fizetett egy használt plexifóliáért

2020.10.15. 11:32

A motorversenyzők szakágtól függetlenül szívesen használnak a plexire ragasztott letépőfóliát, amellyel akár menet közben is eltávolíthatják a látóterükbe került szennyeződéseket. Egy ilyenért fizetett most egy MotoGP-rajongó 1,7 millió forintnak megfelelő összeget.

Ez a fólia volt ugyanis az, amit Fabio Quartararo Misanóban a rajtnál eldobott, és aztán Jack Miller Ducatija felszippantotta, és az ausztrálnak emiatt kellett motorhiba miatt kiállnia, és feladnia a versenyt.

A letépőfóliát aztán Miller bemutatta a következő futamon, mesélt róla az újságíróknak, totemként kiállította a boxban, aztán átadta a Two Wheels for Life szervezetnek, hogy értékesítsék, a befolyó összeget pedig fordítsák jótékony célra.

Egy névtelenséget kérő ausztrál rajongó csapott le az ereklyére, aki annyit elárult, hogy hatalmas GP rajongó, Miller a kedvence, de mögötte szorosan Fabio Quartararo nála második, és olyan szerencsés, hogy megengedheti magának, hogy ilyen módon segítsen másokon - ha az összeg nem jótékony célra megy, valószínűleg nem adott volna ennyit a kis fóliáért.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.