Rossi is elkapta a COVID-ot

2020.10.16. 07:56

Rossi bukja az indulást Aragónban, mivel kiderült, hogy elkapta a COVID-19-et. Ezzel ő az első a királykategóriában, akinek pozitív lett a tesztje, így a következő két versenyt ki kell hagynia.

46-valentino-rossi-ita dsc0267 0.gallery full top fullscreen

Rossi először kellemetlen,  fájó érzéssel ébred, az első tesztje negatív lett, de délután négykor már pozitív tesztet produkált. Legutóbb a Moto2-es versenyző, Jorge Martín járt hasonlóan, és maradt ki a fertőzés miatt a két misanói versenyből, ezzel bukva az esélyét a világbajnoki címre - Rossi az elmúlt három futamon nulla pontot szerzett, ő emiatt már nem volt játékban a győzelemért.

46-valentino-rossi-itae-7382.gallery full top fullscreen

Rossi a bevallása szerint végig betartotta az összes protokollt, önkéntes karanténban volt a Le Mans-i futam óta (ahol valószínűleg begyűjtötte a vírust, ugyanis a futam előtt hat yamahás mérnök is covidos lett).

Rossit valószínűleg Jorge Lorenzo fogja helyettesíteni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.