Nem mindenhol tekintenek ellenségként a motorosra

2020.10.21. 09:18

A miközben Ausztriában hágókról tiltják ki őket, nálunk pedig a legnépszerűbb motoros útvonalról tiltanák ki a motorosokat, Franciaországban külön motorosbarát pihenőket alakítanak ki a túrázók kedvéért.

francua

Az APRR (Autoroutes Paris-Rhin-Rhône) autópályák mentén a pihenőhelyeken motorosbarát sarkokat alakítanak ki, ezzel biztosítva, hogy a motoros túrázók komfortosabban tölthessék el az időt megállóik során, és biztonságosabb legyen az útjuk. Ezeken a motorosbarát megállóknál lesz elérhető láncspré, gumijavító készlet, tisztítószerek és esőruha is, illetve zárható sisaktároló is. Ezen felül pedig lesz lehetőség arra, hogy az elázott motorosok meg tudják szárítani a motyóikat, mielőtt továbbállnak.

Véronique Tallon, az APRR ügyfélmenedzsere azt mondta, céljuk, hogy az autópálya használati díjáért a legjobb szolgáltatást nyújtsák, és ezúttal motorkerékpáros szakemberekkel egyeztetve döntöttek úgy, hogy bevezetik a fenti újdonságokat, ezzel is javítva a motorosok kényelmét és biztonságát.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.