Triumph Speed Twin: roadsterből speedstert

2020.10.24. 13:53

A Triumph Speed Twin remek motor, nem véletlen, hogy mi is rommá dicsértük tesztben: szép, izgalmas, kezes. Most pedig a német Rennstall Moto egy átépítőkészletet mutatott be hozzá, amivel a roadsterből speedster építhető.

"Úgy éreztük, hogy a Speed Twinben hatalmas potenciál rejlik testreszabhatóság terén. Olyan, mint egy szép üres vászon, se nem túl klasszikus, se nem túl modern, nagyon jó alap ahhoz, hogy bármit kihozhass belőle. Rengeteg testreszabhatási lehetőség van benne, szinte bármilyen karakter kihozható belőle. Mi egy modern-retró café racer kitet készítettünk, amelyet jó áron lehet adni, és nem kíván komoly kompromisszumot ergonómiai szempontból" - nyilatkozta a Rennstall Moto egyik alapítója, Kris Szews.

Az átépítőkészletük moduláris, vagyis részenként is megvehető, nem csak egyben, vagyis a fejidom ugyanúgy működik a gyári csőkormánnyal, mint az általuk tervezett rövid csutkákkal. A tervezésnél az is szempont volt, hogy plug and play legyen, a felszereléshez elég legyen csavarozni, ne kelljen a vázon és a gyári felfogatási pontokon módosítani.

A teljes készlet új faridomot, rendszámtartót, ülést, kipufogót, kormányt, és fejidomot rejt. Árat még nem adtak meg.