A HRC megtuningolta a MSX125 Gromot

2020.10.28. 13:46

Amikor kipróbáltam a Monkey 125-öt csak arra tudtam gondolni, hogy milyen állat lenne egy ezeknek kiírt versenysorozat - valami penge futómű, egy hangos kipufogó, ledobálni a felesleges bizbaszokat, és lehetne csatázni a szűk gokartpályákon. Most pedig, nemsokkal azután, hogy a Honda bejelentette, hogy 2021-től újra forgalmazni fogják az MSX125-öt, a HRC előállt a saját változatával.

Ráadásul nem csak úgy készítették, hanem ki is írnak neki egy versenysorozatot Japánban HRC Grom Cup néven. És mivel lényegében gyári versenymotorokról lesz szó, nem is a legolcsóbb utat választották. Ledobálták az összes, pályán szükségtelen holmit, nincsenek lámpák, tükrök, duda, viszont van helyettük HRC kábelköteg, pályaidomok, hasidom, sportkipufogó, verseny-ECU és tapadós pályagumi.

Árat nem közöltek, de a mi szempontunkból nem is különösebben érdekes: egyfelől az átépítőkészlet HRC áron fut, tehát biztosan rettenetesen drága, másrészt ha nincs hozzá versenysorozat, igazából felesleges is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.