Milyen alak az, aki gyerektől lop motort?

2020.11.12. 11:51

Jonathan Rea, az immáron hatszoros Superbike világbajnok közösségi oldalán kéri a motorosközösség segítségét, hogy visszaszerezze két edzőmotorját és kisfia Yamaháját. Azt kéri, ha bárki látja a viszonylag ritka motorokat, értesítse a rendőrséget.

A Rea kertjében lévő sufniba vasárnap éjjel törtek be az elkövetők, és a három motor mellett kerti szerszámokat is vittek. A lopás alapból bűn, de egy kisgyerek motorját ellopni szerintem kimondottan csúnya dolog.

rea2

Rea edzőmotorjai sem sokkal nagyobbak, mint fia PW50-ese, ezek Kawasaki mini-crossmotorok Rea csapata, a KRT matricáival ellátva.

Sajnos rendszám nélküli terepmotorok esetében még nehezebb az elkövetőket megtalálni, mintha utcai motorokról lenne szó és csalni is könnyebb velük.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.