Készül az új KTM 1290 Super Adventure

2020.11.24. 13:27

A KTM szabadalmi rajzából kiderül, hogy jön az új 1290 Super Adventure, melynek nem az Euro5-ös frissítés lesz az egyetlen az újítása.  A leglátványosabb a tank átalakítása lesz, mely a 790 és a 890 Adventure stílusát követi majd, mely mélyen lenyúlik - emiatt a szállított üzemanyag nem befolyásolja terepen a motor irányíthatóságát. A tank átalakításával az idomok is frissülnek.

DSC08930

Ami a képekből nem derül ki, hogy milyen módosításokat végeznek a blokkon - például marad-e 1301 köbcentis, vagy csak a Super Duke R frissítéseit kapja meg. Valószínűleg a Super Adventure is erősödni fog, ugyanis a KTM jó eséllyel fel fogja venni a kesztyűt, amit a Ducati dobott elé a Multistrada V4-gyel.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.