Bemutatták a frissített Gold Winget

2021.01.06. 08:38

Számítani lehetett rá, hogy a Honda nem hagyja veszni a Gold Winget, be is jelentették a 2021-re ráncfelvarrt, Euro5-ös változatot. A Gold Wing sorozat soha nem a sűrű frissítésről és a hirtelen dizájnváltásokról szólt, a 2018-ban bemutatott, teljesen új változattal legalább tíz évre terveztek, így hatalmas meglepetésekre nem kell számítani.

Az Euro5-ös blokk mellett a fő újdonságot az új hangszórók és a Gold Wing Tour kényelmesebb utasülése jelenti. Ezen felül új színeket jelentettek be, egy szürkét és egy feketét, illetve a DCT-s modellek rendelhetőek lesznek pirosban is.

Ezeken felül még annyi változás történt, hogy a háromdobozos Gold Wing Tour csomagkapacitása 110 literről 121 literre nőtt a hátsó doboz átalakításával. Nagy újítások tehát nincsenek, és hiába van már meg a szabadalom, úgy látszik, a Honda még kivár a radaros tempomattal.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.