Jól áll az art deco idom a BMW R 18-nak

2021.01.20. 11:23

A BMW R18-nak már a bevezetőkampánya is abból állt, hogy különböző motorépítőknek adták oda a blokkját, hogy tegyenek köré valami érdekes motort, most pedig, hogy már kapható a típus, az egészet megkapja egy-egy műhely, hogy mutassák be a kiaknázható custom-lehetőségeket. Ezúttal a gelsenkircheni Kingston Custom mögött álló Dirk Oehlerking ragadott flexet, és épített belőle art deco streamlinert.

Bár az összhatás erős, Oehlerking csak minimálisan nyúlt a motorhoz. Az elejét teljesen eltakaró burkolaton kívül csak pár részleten faragtak, például kapott egy új kormányt, egy kipufogót, hátsó sárvédőt és pár apróságot, mint például új ledes fényszórót és irányjelzőket.

A váz 100%-ban eredeti maradt, az ülést pedig a BMW gyári katalógusából rendelte, elmondása szerint ugyanis az R18-at annyira tökéletesnek találta, hogy kár lett volna ennél mélyebben belenyúlni.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.