A Bajaj levegős, 250-es egyhengerese kerülhet a Triumph-okba

2021.03.09. 12:48

Mit szólnál egy Triumph Bonneville 250-hez? Hülyén hangzik, hogy Triumph Street Single? Pedig jó esély van rá, hogy ilyesmik fognak készülni, mégpedig  a Bajaj és a Triumph közös munkájának eredményeként. Valószínű, hogy ezeknél jobb neveket fognak találni nekik, pl. Trident 250, csak hogy egy valószínű opciót mondjak. A két vállalat hosszas előkészítés után tavaly bejelentette hivatalosan a közös munkát, két hete pedig arról lehetett hallani, hogy a Bajaj Pulsar 250-hez fejlesztett egyhengeres lesz az, amit a Triumph-fal közös modelljükbe is építeni fognak - módosított deknikkel és motorburkolatokkal, de belül azonosak lesznek.

Érdekesség, hogy ez az új blokk léghűtéses, míg a Bajaj jellemzően vízhűtéses motorokat gyárt, ezért is reppent fel azonnal a pletyka, hogy ez majd egy retró kis Triumph-ban fog landolni, mely méltó ellenfele lehet a Royal Enfield Meteor 350-nek és a Honda H'Ness 350-nek.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.