Rendesen befeketítették a Triumph Rocket 3-at

2021.03.10. 08:11 Módosítva: 2021.03.10. 09:48

A Triumph két limitált kiadású Rocket 3-mal bővíti a kínálatát, az egyik a Rocket 3 R Black, a másik pedig a Rocket 3 GT Triple Black, és mind a kettő - ki nem találnád - nagyon fekete.

A két fekete csodából 1000-1000 darab készül csak, és jár melléjük az igazolás az eredetiségükről, jelezve, hogy ezeket gyűjtői daraboknak szánják. Műszakilag nem hoznak újat, marad a 2500 köbcentis háromhengeres blokk, a 165 LE és a 220 Nm nyomaték, ahogyan az állítható futómű és a Brembo Stylema fékek is.

Az extrát tehát a fekete külső jelenti, melyben váltakoznak a matt és a fényes felületek. Az R változatnál nagyobbat szól a GT-n alapuló Triple Black, a három áányalatból összerakott tank kapásból magára rántja a figyelmet. Mindkét változathoz járnak gusztusos extrák, például szénszálas első sárvédő - ez egyébként olyan elem, ami más Rocket 3 változathoz nem vásárolható meg külön.

Az alumínium elemek fekete eloxálást kaptak, így feketék a villahidak, a fék- és kuplungkar, a lábtartók, a kormányvégtükrök - lényegében minden. Az újítás kevés, viszont az összhatás adja, és állítólag a felára sem lesz vészes, kb. 400 ezerrel fognak többe kerülni, mint a mezei kivitelek.