Újabb limitált Ducati: Desert Sled Fasthouse

2021.03.11. 13:08

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése a Ducati Desert Sled volt számomra, hiszen azon kívül, hogy nagyon szép motor, egyszerre izgalmas, kényelmes és sokoldalú. A 2021-es modellévre már frissítették a típust, és most egy új limitált kiadást jelentettek be, Desert Sled Fasthouse néven.

A Fasthouse egy divatmárka, de utcai ruhák mellett bringás és krosszos/endurós cuccokat is gyártanak, a Desert Sledhez pedig úgy kapcsolódnak, hogy a szponzorált pilótájuk, Jordan Graham egy alaposan átépített Desert Sleddel megnyerte a Mint 400 sivatagi verseny Hooligan kategóriáját.

Csak lazán kapcsolódik a témához, de Hunter S. Thompson kultikus regényének (és a belőle készített remek filmnek) az alaphelyzete, hogy a politoxikomán újságírót azért küldik Las Vegas-ba, hogy a Mint 400-ról tudósítson.

A Desert Sled Fasthouse műszakilag megegyezik a szériával, az extrját a fényezés adja, amely követi a Jordan Graham versenygépét, illetve más az ülése. Ezeken felül kap egy kis sorszámozott plaketett, ugyanis a Fasthouse kiadásból csak 800 darabot készítenek.