Túracruisert tervez a BMW

2021.03.16. 14:51

A BMW a kezdetek óta hangoztatja, hogy az R18-ból komplett modellcsalád lesz, és valóban sorban jönnek a bejelentések az újabb változatokról, most például az R18 Touring formai szabadalma került elő.

A szerkezeti elemek megegyeznek a korábbi változatokkal, viszont a körítés új, például vastagabb és szélesebb ülés kerül rá, hogy kényelmesebb legyen a hosszú utakon.

A tank is szélesebb, tehát nagyobb lesz, mint az alapváltozat 16 literes tartálya, ezzel növelve a hatótávot. Ezen felül kerül rá fejidom és két oldaldoboz, jelezve, hogy a Harley-Davidson Street Glide ellenfelét tisztelhetjük benne. A fejidomba épített hangszóró és a TFT kijelző ebben a műfajban már alapnak tekinthető.

Feltűnő változás, hogy a sárvédők jelentősen megnőnek, ettől ugyan kevésbé tűnik légiesnek a motor, viszont kevésbé veri az esőt a vezetőre, ami egy túramotornál erény.



Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.