Fiatal motoros lányról derült ki, hogy igazából egy ötvenéves férfi

2021.03.19. 08:54

Egy fiatal japán csaj motoros influenszerként 18 ezer követőt gyűjtött, aztán egy tévéműsor felkutatta, és kiderült, hogy valójában egy ötven éves férfi áll az account mögött, aki a Faceapp nevű alkalmazással fiatalította meg magát a képeken.

Az 50 éves Zonggut (a Twitteren @azusagakuyuki néven találod meg) egy tévéműsor leplezte le, ugyanis a szerkesztők gyanút fogtak a fotókat nézegetve - a szoftver ugyan az arcot átalakította, de a tükröződéseket nem. Azzal magyarázta tettét, hogy "egy öregember mondanivalójára senki nem figyelt oda".

Bár Zonggut leleplezték, továbbra is nőként posztol, és a követői száma is egyre nő (szóvicc, bocs). Bár ez a sztori kimondottan vicces, és lehet poénkodni azon, hogy az ötvenes férfinek mennyire szép haja van, azért remekül rá is mutat arra, hogy az online jelenlét mennyire felel meg a valóságnak.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.