Sportos igásló vakoknak és gyengénlátóknak

2021.03.23. 11:33

Ázsiában nem felejtették még el, hogy a robogókat mire találták fel: olcsó, egyszerű közlekedési eszköznek. A dél-kelet-ázsiai piacra szánt Yamaha Y16ZR pontosan ilyen, a Honda Cub klasszikus receptjét viszi tovább, csak sportos külsővel felütve. Az európai szemnek a végeredmény ronda, mint a lóharapás, mintha egy SuperCub, egy YZF-R3 és egy Fiat Multipla transzraciális gruppenszexéből született volna.

A blokk egy 155 köbcentis, vizes egyhengeres, melyhez hatos váltó tartozik, és 17 lóerőt szabadít a hátsó kerékre. Az igáslovak között tehát sportosnak számít, és a célközönség látja benne a dögöt, talán az éles vonalak elterelik a figyelmüket a szívószál első villáról. Malajziában 770 ezer forintba kerül, és ez az a modell, amelyet soha nem fognak Európába hozni. Függetlenül a kibocsátási értékektől, ezzel a külsővel nálunk eladhatatlan lenne.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.