Elektromos robogókat állított szolgálatba a brüsszeli rendőrség

2021.03.29. 08:03

A hazai közéleti hírekben is sokat emlegetett brüsszeli rendőrség elektromos robogókat állított szolgálatba, melyeket a városi járőrözéshez fognak használni. A várakozásaik szerint az elektromos robogóflotta javítani fogja a bűnüldöző szerv reakcióidejét, különösen a zsúfolt részeken.

A választásuk a Niu NQi Pro modellre esett, ugyanis a márka jól ismert Brüsszelben,két megosztószolgáltatás (a Poppy és a Felyx) is ilyeneket használ. Az NQi Pro 100 kilométeres hatótávval rendelkezik, és ugyan a végsebessége 45 km/h, de azt meredek dombokon is el tudja érni. Ezekkel nem az autópályás üldözéseket akarják letudni, hanem a belvárosi gyors kiszállást és a forgalomirányítási feladatokat akarják megoldani.

A brüsszeli rendőrségi robogóit a szirénán kívül extra szélvédővel, plusz USB töltőkkel és egy nagy, 46 literes, vízhatlan alumínium dobozzal szerelték fel.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.