Igazítottak a BMW 400-as robogóin

2021.03.29. 13:05

A BMW 2021-re óvatosan frissítette a C 400 GT és a C 400 X robogókat. Az elmúlt években nőtt a nagyrobogók piaca, hiszen ezek már akár autópályás utazáshoz is elég dinamikusak, miközben kényelmesek és praktikusak, így egyaránt lehet velük túrázni és ingázni.

A BMW C 400 két változata 2018-ban jelent meg, és az idei ráncfelvarrás során csak minimálisan nyúltak bele. A 350 köbcentis, folyadékhűtésű blokkon mindössze annyit csiszoltak, hogy a 34 lóerős teljesítmény mellett tudja az Euro5-öt, illetve módosították az elektronikus gázkart.

A hajtáson is csak jelzésértékű módosítást végeztek, áthangolták a CVT váltót és új kuplungrugókat építettek be, hogy egyenletesebb legyen az erőleadás. Az elektronika érzékenységén is állítottak, hogy csúszós környezetben előbb reagáljon, ezzel is javítva a biztonságot.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.