Az Aprilia elkészítette az SXR 50-et

2021.04.28. 08:40 Módosítva: 2021.04.28. 08:41

Az Aprilia új 50-es robogót mutatott be SXR 50 néven, amely a máig népszerű SR sorozat utódjának tekinthető: sportos, modern és praktikus. A mai elvárásoknak megfelelően ledes világítással, digitális műszerfallal, BT kapcsolattal és start-stop rendszerrel szerelik.

Az alapkoncepció a régi, de a technika modern, ennek megfelelően az SXR 50 már kizárólag négyütemű motorral készül. A váz acélcsövekből és lemezekből áll, és kellően merev ahhoz, hogy a sportos használatot is bírja.

Elöl egy hagyományos felépítésű olajos teleszkópvilla dolgozik, hátul pedig egy ötfokozatban állítható rugóstagot találni. A felnik 12 collosak, elöl egy 220 mm-es tárcsafék lassít, hátul pedig egy 140 mm-es dobféket látni - a teljesítmény mellett ez is visszalépés az egykori SR50-hez képest, melyből készült elöl-hátul tárcsafékes változat is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.