Motrac Unicorn, a szegény ember MV Agustája

2021.05.10. 11:52

A motoros cosplay-verseny eheti győztese a kínai Motrac Unicorn, amely nagyon szeretne MV Agusta Supervelocét imitálni. Bizonyos szögekből, nagy távolságból, kellő mértékben hunyorogva akár még bele is lehet látni az olaszok motorját, de inkább csak szerencsétlen próbálkozásnak tűnik, mintha a tervezőnek csak pár pillanatra mutatták volna meg az MV-t, és utána emlékezetből kellett volna dolgoznia - a Moxiao 500RR például sokkal ügyesebben imitálja a Ducati Panigalét.

A Motrac-nak eleve furcsa a tengelytávja, a geometriája sem sikerült sportosra, mintha egy cruisert próbáltak volna sportmotorra maszkírozni. A részletekkel sem vacakoltak, látványosan olcsó alkatrészekből hányták össze, fotón is hitványnak tűnik. A teljesítménye is szerény, a 800 köbcentis soros kéthengeresből 60 lóerőt szabadít fel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.