Így takarózott be villany-sportmotorjával az F1-bajnok

2021.05.13. 12:40

Az Energica még másfél évvel ezelőtt kínálta meg egy egyedi Ego sportmotorral Nico Rosberget, a 2016-os Formula-1-es világbajnokot. A német pilótának nyilván van némi rutinja a nagy sebességgel történő közlekedésben, így az sem meglepő, hogy akkor a nagy hírverés közepette éppen a Paul Ricard versenypályán hajtotta meg először a gépet. Most viszont betakarózott vele.

Nem kell nagy bukásra gondolni, ezúttal nem tempót ment az Egóval. Éppen saját Youtube-csatornájára forgatott, a monacói Formula E versenyhétvégére szóló belépőkért indult volna. Ekkor aztán lassú menetben elvesztette az egyensúlyát, az ijedtség jól látszott az arcán, jobb lábbal pedig próbálta kétségbeesetten megtartani a motort, mígnem végül győzött a gravitáció.

Rosberg éppen egy parkoló Audi elé esett be, egy kicsit be is szorult az autó és saját motorja közé, hogy aztán kikászálódás közben a cipőjét is elhagyja. Humoránál volt, és úgy kommentálta a dolgot, hogy nem igazán megy neki az ilyen lassú tempójú közlekedés. Azt viszont már nem részletezte, az Audiban vagy az Egóban keletkezett-e érdemi kár.