Beszorult a Harley-tolvaj, társát is feltartotta

2021.06.08. 08:04

Szomorú, mégis kabaréba illő betörést füleltek le a rendőrök az egyesült államokbeli Tennessee államban. Egy családi üzemeltetésű, clarksville-i Harley-Davidson-szalonba jutott be öt tolvaj, álcaként fejükön bukósisakkal. Mindannyian kiválasztottak egy szimpatikus motorkerékpárt, aztán elindultak kifelé, az első ajtó irányába.

Harley-Davidson-Appleton-photo-treykeese

Az ajtó hatalmas meglepetésükre zárva volt, és nem is igazán akart kulcs nélkül nyílni. Ezért az egyik ellopni kívánt Harley-t alkalmazták faltörő kosként, míg rést nem ütöttek a pajzson. Gondolnánk, hogy a nehezén már túl is voltak, sőt a gyakorlatban is úgy festett egy darabig. Hárman kijutottak, a negyedik viszont valahogy beszorult az ajtónál, ezzel a manőverével feltartva az ötödik bűntársukat is.

Mivel közben már a rendőrök is úton voltak a helyszínre, a két szerencsétlen bűnöző zsákmány nélkül kényszerült elhagyni a kereskedést. A három ellopott motor közül a hírek szerint kettő meglett, azok már úton is vannak vissza, a jogos tulajdonosukhoz. Ami viszont igazán megdöbbentő, hogy az utóbbi időben nagyon kedvelt célponttá váltak a Harley-szalonok az USA-ban.