Kárpótolná károsultjait a Norton

2021.06.29. 16:47

Elképesztő visszahívásról számoltunk be a közelmúltban, a Norton ugyanis harmincöt különböző, kisebb-nagyobb hibát tárt fel az egyébként sem kikezdhetetlen hírnevű V4SS-en. A jelenleg már az indiai TVS birtokában lévő, és teljesen újraformálódott Norton kárpótolná az ügyfeleket, de még nem tudni, hogyan.

V4SS-production

A hónap elején a Motorcycle News írta meg, hogy a tulajdonosok óriási kedvezményeket kaphatnak a már fejlesztés alatt álló, erősen átdolgozott és javított, következő V4SS generációból. A Norton azonban jelezte a lapnak, hogy ők ennél is komolyabban veszik az ügyet, így egy az egyben becserélik a régi V4SS-eket újakra. A költségeket meg majd behajtják a régi cég felszámolási eljárásában.

Bár ezek akkor hivatalos információk voltak, közvetlenül a gyártó szóvivőjétől, úgy tűnik, később meggondolták magukat. Sűrű elnézéskérések közepette ugyanis nemrég eljuttattak egy újabb közleményt az MCN-hez, amelyben az áll, pontatlanok voltak az információk. Az a szakember pedig, aki ezekért a téves infókért felelt, már nem dolgozik a cégnél.

Mindenesetre a Norton élén immár új vezérigazgató áll Robert Henschel személyében, aki az eddig megbízott vezetőként dolgozó John Russellt váltotta. Így arra számíthatunk, hogy hamarosan végleges döntés születik az ügyben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.