Meghajtanád a Yamaha MT-ket? Megteheted

2021.07.19. 15:26

Exkluzív tesztnapokat hirdetett meg idén is a Yamaha, az MT Túrán – ahogyan arra a nevéből következtetni lehet – az MT-modelleket lehet kipróbálni. A hónap utolsó hétvégéjén, pontosabban július 31-én és augusztus 1-jén a Komárom-Esztergom megyei Tarjánban várják az érdeklődőket, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

2021 YAM MT-TOUR-2021 FLAGS Hungary

A lakossági tesztnapon bárki felülhet az MT-kre, ha rendelkezik a kiválasztott motor kategóriájában érvényes jogosítvánnyal, és természetesen az alapvető motoros felszerelés megléte is elengedhetetlen. Előregisztrálni a Yamaha kereskedőknél lehet, majd a regisztrációt a helyszínen kell véglegesíteni. A felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után már lehet is motorozni. Ki lehet próbálni többek közt a felfrissített MT-09-et, MT-07-et, valamint az MT-125-öt.

Időpont:

július 31. és augusztus 1.

Helyszín:

2831 Tarján, Szent István út (Kraftwerk Bisztró)Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.