A Piaggio márkái is ott lesznek az EICMA-n

2021.09.22. 17:03

Bár a BMW és a KTM már mindenkit biztosított távolmaradásáról, a nagy gyártók egymás után jelentik be, hogy kiállítanak az őszi milánói EICMA-n. Így a Yamaha, a Honda és a Suzuki biztosan ott lesz, a kevésbé nagy nevek közül a Kymco jelezte szándékát, az MV Agusta pedig hazai pályán villanthat. Hozzájuk hasonlóan nem hagyja ki a bulit a szintén olasz Piaggio-csoport sem.

IMG 1025

Márkák szintjén ez azt jelenti, hogy a Piaggio, az Aprilia, a Vespa és a Moto Guzzi is kiállít. Újdonságokból biztosan nem lesz hiány, hiszen az idén százéves Guzzi ott fedi majd fel minden részletét centenáriumi gépének, a V100 Mandellónak, a Piaggiótól bizonyosan láthatjuk a One-t, az Aprilia standján pedig jó eséllyel ott lesz a nemrég bemutatott Tuareg 660.

Az idei EICMA szalon jelentőségét csak növeli, hogy tavaly a járványhelyzet miatt elmaradt a kiállítás. Ezért a 2021-es rendezvény a visszatérésről szól, kíváncsian várjuk, milyen újdonságokkal készülnek a gyártók, akár az eddig már valamilyen formában leleplezett 2022-es modelleken túl is.