A SYM is ott lesz a milánói motorszalonon

2021.09.27. 10:25

Az idei milánói motorszalont, vagyis az EICMA-t november 25. és 29. között rendezik. Már eddig is egy sor nagy gyártó jelezte, hogy ott lesz, így a hazai, olasz márkák közül az MV Agustát, valamint a Piaggio-csoporthoz tartozó Apriliát, Moto Guzzit, Vespát, na meg persze a Piaggiót biztosan láthatjuk, míg a japánok közül a Yamaha, a Honda és a Suzuki is ott lesz.

Más ligát képvisel a Kymco, de ők is jelezték, hogy véletlenül sem hagynák ki a bulit, most pedig a szintén tajvani SYM vezetői közölték, hogy kiállítanak Milánóban. Róluk annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy egyre komolyabban veszik az európai jelenlétet, igyekeznek megfelelni az itteni ízlésnek, miközben a hasonló minőségű konkurenseknek árban alá, a hasonló árúaknak minőségben fölé próbálnak lőni.

Egyébként hazájukon kívül Vietnámban és Kínában is gyártanak, Európában pedig két nagy leányvállalatuk van, a németországi és az olaszországi. Évente több mint egymillió példány gördül le gyártósoraikról. Azt egyelőre nem tudni, Milánóra milyen premierekkel készülnek.