Frissítette túraóriásait a BMW

2021.10.29. 11:10

Több változáson is átmennek a BMW nagy túramotorjai a 2022-es modellévre, a bajorok felfrissítik a K 1600 sorozat minden tagját. Ez érinti a K 1600 B-t, a GT-t, a GTL-t és a Grand Americát.

Az egyik lényeges módosítás a soros hathengeres blokkot érinti, amely maradt 1649 köbcentis, de áthangolták, így a 160 lóerős csúcsteljesítményét 7750 helyett már 6750-es fordulaton leadja, míg a maximális nyomaték 175-ről 180 newtonméterre nőtt. Ezektől a változtatásoktól még jobb gyorsulást és egyenletesebb erőleadást várhatunk. Az Euro 5-ös blokk két kopogásérzékelőt és az eddigi két lambdaszonda helyett már négyet kapott.

Alapfelszereltségként jár a K 1600-asokhoz a Dynamic ESA elektronikusan állítható, félaktív futómű, amely automatikusan igazodik a terheléshez. Az adaptív fényszóró immár teljesen ledes, új a hangrendszer is, és levették a polcról ehhez a sorozathoz is a 10,25 colos színes TFT-kijelzőt, amely önmagában is multifunkciós, de a telefonos csatlakoztathatóságot is javították, bővítették.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.