Az első részlet a Benelli nagy túraendurójáról

2021.11.11. 09:00

A Benelli már jó ideje készít túraendurót, a TRK 502-t idehaza is ismerhetjük. Tavaly óta azt is tudjuk, hogy tervezik a bővítést felfelé, így hamarosan érkezhet a TRK 800. Most már egészen biztos, hogy nem kell sokat várni rá, ugyanis kiadták az első teaser videót.

Screenshot 2021-11-10 at 07.11.48.png

Ez persze még túl sokat nem mutat meg magából a motorkerékpárból, leginkább a tervezés folyamatának néhány mozzanata jelenik meg. Annyit azért leszűrhetünk, hogy vonalvezetése alapjaiban hasonlít a TRK 502-esére, azonban annál több a formai játék, és dinamikusabbnak hat az egész.

Műszaki oldalon még több a kérdőjel. A kisebb TRK-nál mindenképpen terepképesebb gépet ígérnek, de annyi viszonyítási pont biztosan akad, hogy a Benellinél szokásos módon az anyacégnél, a QJ Motornál már van egy hasonló gép, annak európaibb változata lehet a TRK 800. A QJ SRB750 blokkját kaphatja tehát a Benelli is, ettől 80 lóerő körüli teljesítményt várhatunk.

Screenshot 2021-11-10 at 07.11.24 0.png

A TRK 800 bemutatóját a kiadott kis videó tanúsága szerint még ebben a hónapban megtartják: a november végi EICMA motorszalonra időzítik.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.