Egy hónapon belül új Harley jön

2021.12.27. 10:59 Módosítva: 2021.12.27. 11:04

Új modell bemutatására készül a Harley-Davidson. Egyelőre elég szűkmarkúan csepegtetik az információkat, így jelenleg csak annyit tudni, egy hónapon belül, január 26-án esedékes a premier. A szlogen pedig: Further, Faster, azaz messzebbre, gyorsabban.

Harley-Davidson to launch new model in Jan 22 02

Tavaly is játszottak már hasonlót, akkor a Sportster S-t és a Pan Americát vártuk tőlük, de ezek csak később jöttek. Az év eleji alkalmat inkább a 2021-es modellpaletta és stratégia bemutatásának szentelték. Mivel most a World Premiere kifejezést használják az előzetes képen, joggal számíthatunk valami konkrétabbra.

A hírek szerint nem kizárt, hogy a Pan Americából érkezhet egy kevésbé kaland-, inkább túraorientált változat, természetesen a Revolution Max blokk köré. De nem kizárt egy cruiseresebb Sportster S-variáns sem. Harmadik lehetőségként emlegetnek még valami egészen újat is, ahhoz hasonlót, amilyen az idő előtt elkaszált Bronx lett volna.

Hogy végül milyen húzással jelentkezik a Harley, egyelőre kérdéses, de legalább annyi biztos, hogy nem kell nagyon sokat várni, hogy minden kiderüljön.