Különleges Duke-kal segítik az áradások károsultjait

2022.01.20. 10:09

Jól emlékezhetünk arra a tavaly nyári áradásra, amely Európa több országában, így Németországban, Hollandiában és Belgiumban is emberek életét követelte, sokaknak pedig egy élet munkája veszett kárba. A KTM most úgy döntött, megpróbál legalább egy kicsit segíteni a károsultaknak, összefogva az Aktion Deutschland Hilft segélyszervezettel.

Ennek érdekében egy egyedi és különleges 890 Duke R-t ajánlottak fel árverésre. A gépet alaposan megszórták KTM Power Parts kiegészítőkkel, kapott Akrapovic kipufogót, új fék- és kuplungkart, meg egy sor apróságot, a TechPack pedig minden segédelektronikát elérhetővé tesz. A hab a tortán a KTM MotoGP-versenyzőjének, a portugál Miguel Oliveirának az autogramja a tankbetöltő mellett.

A különleges Duke értékét 15 ezer euróra, vagyis bő 5,3 millió forintra teszik. A licit viszont mindössze ezer euróról indul, és kétszázas lépcsőkben lehet emelni az ajánlatokat, egészen a február 22-i zárásig. A teljes bevétel mindenféle levonás nélkül megy majd jótékony célokra.