Íme, a legtúrásabb Indian

2022.02.23. 12:11

Igazi amerikai stílusú szupertúrázót mutatott be az Indian. A Pursuit az eleve túraorientált Challengerre épül, azonban annál is még jobban igyekeztek alkalmassá tenni a hosszú utazásokra.

Ennek jegyében fontos szempont volt az időjárás viszontagságaival szembeni védelem. Új idomszettet terveztek hozzá, ami terebélyesebb, és jobban óvja a motorost, a szélvédő pedig magasabb a Challengerénél. Nagyobb, kényelmesebb nyereg is készült, mind a vezető, mind utasa számára komfortosabbnak ígérik az új ülést, amely természetesen fűthető is.

Az infotainment rendszerhez nem nyúltak számottevően, továbbra is képes navigálni, megjeleníti a motorkerékpár állapotával kapcsolatos legfontosabb információkat, hallgathatunk róla zenét, és tudja az Apple Carplayt is. Viszont immár az opcionális elektronikusan állítható futóművet is kezelhetjük róla. Hátul a dobozszett uralja a Pursuitet. Az ülések mögött elhelyezett tároló a két oldaldobozzal együtt 130 literes rakteret biztosít.

A PowerPlus V2-es blokk itt is ugyanazt tudja, mint a Challengerben: 124 lóerőt, valamint 174 newtonmétert a 108 köbhüvelykből, vagyis 1770 köbcentiméterből. Hatos váltó kapcsolódik hozzá, az üzemanyag pedig egy 22,7 literes tankból jön. A Brembo féknyergek elöl két 320-as, hátul egy 298 milliméteres tárcsához préselik a betéteket. Az első villa 43 milliméteres becsúszószár-átmérőjű, 130 milliméteres rugóúttal, míg a hátsó Fox rugóstag 114 millimétert rugózik.