Talált egy kiscicát az út szélén, azóta is együtt motoroznak

2022.03.23. 12:31

Németországban túrázott motorral két srác, amikor az egyik útszéli pihenőnél odasomfordált hozzájuk egy vékony, fekete-fehér kiscica, az egyik motoros pedig úgy döntött, hogy magával viszi. A kis állat eleinte kicsit riadtnak tűnt, mégis összeszedte a bátorságot, és megközelítette a két félelmetes, nagy élőlényt és a furcsa fém eszközeiket.

A motoros a tanktáskába rakta a kismacskát, ahol az első negyedóra után már tökéletesen komfortosan érezte magát. Ahogy a srác mondja: a cica rájött, hogy ez egy biztonságos hely. A következő szállásra már együtt mentek és közben olyan barátság alakult ki köztük, hogy innentől együtt motoroztak tovább. A vékony kiscicából felnőtt macska lett, de szemmel láthatóan az idő előre haladtával se unt rá a motorozásra.

A biztonság érdekében kapott egy hámot, ami valamennyire védi a motoron, ha esetleg leesne, de még így is nagyon parának tűnik, ahogy a relatíve kicsi, ácsorgás szempontjából instabil felületeken mozog a macska. Gazdája ugyanakkor azt mondja, hogy a cica tökéletesen komfortosan közlekedik ide-oda a motoron és annak minden részén utazott már. A tanktáskán túl a gazdája vállán szeret a leginkább elhelyezkedni.

Tizenhét országot jártak be végül: többek között megfordultak Albániában, Görögországban, Pakisztánban és Indiában is. Mindenhol széles mosolyok és integetés fogadta őket, ami talán nem meglepő, hiszen nem mindennapi látvány egy motoron utazó macska.

Ha pedig bárki is azon gondolkodna, viselhet-e egy macska bukósisakot, itt a válasz: