A flat trackből merített ihletet a legújabb CCM

2022.06.20. 09:29

Alig egy évvel a Street Tracker bemutatása után újabb, ugyancsak a flat track ihlette modellt leplezett le a CCM. A Classic Tracker természetesen ugyanazokra az alapokra épül, ám néhány részletében eltér annyira, hogy más karakterről beszélhessünk.

Ilyen módosítás például a dupla kipufogó, de változtattak a futómű-beállításon is, a 19 colos kerekeket pedig utcára is jóváhagyott Mitas flat track gumikkal szerelték. Aki tényleg el is vinné oválpályára, alapáron kaphat védőlemezt, ami a hűtőt óvja. A megállást J. Juan fékek segítik, a hidraulikus kuplung a Magurától jön. A blokk változatlan, a 600 köbcentis, négyütemű egyhengeres 55 lóerőt és 58 newtonmétert tud, ehhez a teljesítményhez 145 kilós tömeg társul.

A Classic Tracker kétféle színösszeállításban kapható. A Petrol Blue fantázianevű kék fényezéshez fekete felnik járnak, míg a krómos géphez arany színű kerekek párosulnak. Előbbi 10.695 fontba, utóbbi 11.495 fontba kerül, ezek átszámolva 5 millió, valamint 5,3 millió forintot jelentenek.