Tanévzáró a Dokkban

2004.12.14. 10:03

A Hungaroring Motorsport Iskola - immár hagyománynak számító - évadzáró rendezvényét idén is a Hajógyári szigeten, a Dokkban rendezték meg. 2004-ben rengeteg új hallgatójuk volt, akik sokat tanultak a kurzusok ideje alatt és megelégedve távoztak a hungaroringi bázisról. Sőt! Újdonságként külföldi résztvevőknek tartottak angol nyelven tanfolyamokat, ahol volt komplett skót-angol-ausztrál csoport is.

A Suzuki GSX-R Kupa - ami ebben az évben indult útjára - is hatalmas sikert könyvelhet el. A versenyzők a MAMS Amatőr Kupa keretein belül álltak rajthoz. Akik vállalták a feltételeket külön értékelésben vettek részt, melynek - az évad során megszerzett pontok ellenében adott tárgyi díjai mellett - fődíja egy vadonatúj Suzuki GSX-R 600 versenymotor és a hozzátartozó szervizcsapat egy évadra szóló ingyenes használata volt! Ezt a pakkot az idei évben verhetetlen Soltész Attila kapta, aki 2005-ben a Hungaroring Motorsport Iskola színeiben fog indulni a Superstock 600 kategóriában, a Magyar Bajnokságban.

A Kupát a HMI jövőre is megrendezi azok számára, akik Suzuki GSX-R 600-as motorral indulnak a MAMS Amatőr Kupában. Idén több versenyző mögött ott állt az iskola, mind az amatőrök, mind a profik közt. Ehhez a feladathoz a Magyar Suzuki Rt-ben talált partnerre az iskola, amikor megalapította a Team Suzukit.

A gyorsasági motorsport évről-évre népszerűbb hazánkban, és ez Szabó Attilának és csapatának érdeme is.