Új kezekben a magyarországi Ducati tulajdonosok sorsa

2005.01.11. 10:32

A Motorgroup Holding Kft. a Ducati hivatalos magyarországi generálimportőre 2005 január 1-től. A vállalkozás vezetőjét, Andy Meklau-t azt hiszem, a DUCATI rajongóknak nem kell bemutatni. Az ex superbike versenyző 1994 óta a DUCATI gyári superbike menője volt. Mostanában az IDM-ben indul - igaz Suzukival -, és 2004-ben 3. helyezést ért el. Rajta kívül még régi jó barátja és menedzsere, Matthias Pasquali, valamint a bécsi Harley-Davidson szalon tulajdonosa, Ferdinand Fisher vesz részt a vállalkozásban.

A szerviz vezető Andy volt ducatis versenyszerelője lesz, akit a klagenfurti Ducati szervizből csábított ide. Andy Meklau neve, a szalon és a műhely felszereltsége garancia lesz a Ducati tulajdonosok hiánytalan kiszolgálására, egyetlen hátránya, hogy az ország ducatisainak java igen messze lakik a Pannóniaringen épült szalontól.

A szerviz állandóan látható a Pannoniaring honlapján az egyes kameraképen. A türelmetlenül toporgó, beteg Ducati tulajdonosokat, illetve az új Ducati vásárlókat január 10-e hétfőtől várják tárt kapukkal a versenypálya szélén, de a szalon hivatalos megnyitója 2005. február 19-én lesz, melyre először Magyarországon egy Desmosedici is érkezik.

Bővebb információt a Meklau Racing honlapján találhattok.